KMO-PACK by BE STRONGER

Uw onderneming heeft behoefte aan bescherming “op maat”

Elke professionele activiteit heeft zijn eigen, specifieke kenmerken, elke onderneming is dus anders. Risico’s bestaan, maar ze zijn voor elke onderneming verschillend. Uw KMO is uniek.

Het KMO-PACK, dat werd ontwikkeld door de verzekeringsmakelaars van BE STRONGER, biedt alle garanties die nodig zijn om de continuïteit van uw activiteiten te waarborgen en uw vermogen te beschermen. Met deze pack krijgt u de bescherming die u nodig hebt onder de beste omstandigheden.

Tal van specifieke clausules werden onderhandeld met verzekerings- maatschappijen, clausules die in een klassieke verzekeringscontract zelden worden opgenomen.

Ze voorkomen onaangename verrassingen wanneer een schadegeval zich voordoet.

Op basis van de specifieke behoeften van uw onderneming en uw activiteiten selecteren wij de clausules en voorwaarden die essentieel zijn voor uw bescherming.

Onze BE STRONGER-makelaars stellen hun ervaring en perfecte kennis van de risico’s waaraan KMO’s worden blootgesteld, tot uw beschikking.

Op elk moment genieten van een perfecte dekking, efficiënt worden verdedigd en snel worden vergoed, dat is de belofte van het KMO-PACK.

Meer informatie over het KMO-PACK by BE STRONGER?

Opmerking: dit document is een algemene presentatie van KMO-PACK; het vervangt de algemene en bijzondere voorwaarden niet .