08
dec

Wat brengt de 5 makelaars BE STRONGER Insurance & Finance samen

Naast de concrete realisaties, hebben de 5 kantoren van BE STRONGER 4 essentiële dimensies geïdentificeerd, in het hart van het beroep van verzekeringsmakelaar, waarvoor ze allemaal een gemeenschappelijke visie delen.

Deze 4 dimensies zijn het cement van BE STRONGER Insurance & Finance. De gemeenschappelijke en gedeelde definitie van deze 4 dimensies is onze reden om samen te zijn en te handelen, wat ons samenbrengt en ons sterker maakt.

Waarom hebben we voor deze thema’s gekozen?

Want voor elk van hen drukten de kantoren van B SAFE, DAP, MAXEL, SOYER&MAMET en VAN INGELGEM dezelfde zorgen en dezelfde visie uit.

Ook omdat we ze na bijna 4 jaar samenwerking en uitwisselingen tijdens onze vergaderingen en gezamenlijk werk hebben ervaren en ervan overtuigd zijn dat ze ons kenmerken en ons onderscheiden in ons vak, in het directe voordeel van onze klanten, onze medewerkers, en onze partners.

  • UITDAGINGEN : De makelaars leden van BE STRONGER identificeren en anticiperen 3 grote vraagstukken (phygital, duurzaamheid, maatschappelijk) in verzekeringen, waarvoor zij gezamenlijk optreden;
  • MENSELIJK – EMPATHIE: De makelaars leden van BE STRONGER hechten veel belang aan de kwaliteit van hun relaties. Bij onze klanten, verzekeringsmaatschappijen, medewerkers en partners staan luisteren, respect, begrip en evenwicht centraal;
  • DIVERSITEIT: De diversiteit van onze leden is een troef; het maakt ons individueel en samen sterker. Het verrijkt onze samenhang, onze gedachten en onze acties;
  • TOEGEVOEGDE WAARDE, ADVIES, KWALITEIT: Elke dag ten dienste van onze klanten, het is onze motivatie om u een belangrijke meerwaarde te bieden door ons advies, de expertise en de ervaring van elk van onze specialisten.