16
nov

BE STRONGER Insurance & Finance: permanente reflectie en concrete realisaties

Sinds 4 jaar werken 5 makelaarskantoren in verzekeringen en financiën samen binnen de BE STRONGER groep

De groep die 200 verzekeringsprofessionals telt, heeft al heel wat realisaties:

  • 6 gemeenschappelijke producten die exclusieve voordelen bieden aan klanten, voorgesteld op de gemeenschappelijke website www.bestronger.be: HORECA Pack, IMMO Pack, CONSTRUCTION Pack, SMILE Assistance, MY SECOND HOME, SME Pack;
  • opleidingen, permanente uitwisseling van ervaringen, bundeling van vaardigheden om beter te adviseren en de belangen van de verzekerden beter te verdedigen;
  • gemeenschappelijke promotiemiddelen;
  • collectieve investeringen in 2 onderschrijvingsagentschappen;
  • permanente aandacht voor DIGITAAL en ondersteuning van diverse digitale start-ups;
  • een constructieve relatie met verzekeringsmaatschappijen;
  • steun aan sociale en milieuprojecten.

 

De Raad van Bestuur van BE STRONGER Insurance & Finance vergadert elke 6 weken. Deze frequentie stelt ons in staat om de ontwikkelingen in ons bedrijf op de voet te volgen, te beslissen over de uit te voeren acties en projecten en om de concrete realisaties ervan op te volgen.

Dit jaar bracht een dag van strategisch nadenken de leden van de Raad van Bestuur samen. Deze dag, rijk aan uitwisselingen, maakte het mogelijk de samenwerking te versterken, stil te staan ​​bij de ontwikkelingen in het vak en gezamenlijk te beslissen over de prioriteiten van BE STRONGER voor de komende maanden (foto: de leden van de Raad van Bestuur van BE STRONGER tijdens de dag van strategisch nadenken: Gérald Beauduin, Pierre Mamet, Bruno Pesché, Philippe en Sébastien Van Ingelgem en François Vincentelli).

De belangrijkste bijdrage van de strategische dag is zeker ook om het mogelijk te hebben gemaakt om de gehechtheid die elk van de leiders van de 5 aangesloten kantoren heeft voor BE STERKER te versterken en te herinneren, en wat de groep brengt dankzij de verschillen en bijzonderheden van elk van de kantoren, in de uitoefening van ons beroep van verzekeringsmakelaar.