10
jan

Verenigingen en collectiviteiten / non-profit sector

1 januari 2021 De DAP Groep, medeoprichter van BE STRONGER, formaliseerde zijn samenwerking met de makelaar AMF, al bijna drie decennia een specialist in de non-profit sector.

Volgens Bernard Degauquier (CEO van Degauquier&Partners) is de non-profit een zinvolle sector en is het belangrijk dat zijn vertegenwoordigers “het beheer van hun verzekeringen kunnen delegeren om zich te focussen op hun sociale missie”. Om dit project mogelijk te maken, was het voor DAP belangrijk om een ​​sterke partner in de sector te vinden. Deze nieuwe aanwinst versterkt de expertise van BE STRONGER dat zich positioneert als een specialist, naast bedrijven, in de specifieke verzekeringen van de non-profit sector.

Met verzekerden zoals SIEP, l’Accueil Mosan en l’Associatif Financier is AMF de nummer 1 verzekeringspartner voor de vrijwilligerssector in Franstalig België. De BE STRONGER Groep is nu in staat om op nationaal niveau advies te verstrekken aan verschillende federaties!

Deze gemeenschap van waarden zal, in samenwerking met de verzekeringsmaatschappijen, het op punt stellen van een nog uitgebreidere service vergemakkelijken voor alle verenigingen en collectiviteiten die reeds hun vertrouwen stellen in BE STRONGER, en dat ook morgen zullen blijven doen.

Actief in de non-profit sector, de BE STRONGER – makelaars staan ​​te uwer beschikking om al uw vragen te beantwoorden en u een service aan te bieden die is aangepast aan uw behoeften.