19
feb

VERZEKERING VERVOER EIGEN REKENING

Bescherming van jouw goederen en materialen

Bent u zelfstandige en vervoert u regelmatig goederen, materieel of gereedschappen?

Dan is van uiterst belang om een ​​verzekeringsdekking af te sluiten voor deze items wanneer zij zich in uw voertuig bevinden altijd en overal !

 

Verkeersrisico’s (diefstal, ongeval, slecht weer) zijn immers een realiteit en maken de nood aan bescherming via een verzekering nog belangrijker.

Als u het slachtoffer bent van een aanrijding met een verantwoordelijke derde, duurt het wachten voordat u wordt vergoed voor de vervoerde goederen vaak erg lang.

Overigens dient het bewijs geleverd te worden dat de schade aan uw goederen een gevolg is van het ongeval – wat vaak moeilijk of discussieerbaar is.

Daarbij komt dat lichamelijk letsels prioritair worden vergoed tegen over de materiele schade aan uw voertuig. De inhoud van uw voertuig hoort daar niet bij.

Echter zijn uw tijd en uw investeringen kostbaar!

Deze verzekeringsdekking is dus een ideale aanvulling op uw wettelijke BA Auto. Het beschermt de uitrusting en goederen die voor eigen rekening in uw voertuig worden vervoerd. Zelfs als uw goederen en apparatuur beschadigd of gestolen zouden worden, zal u steeds uw verplichtingen naar uw klanten kunnen blijven nakomen. Met de gekregen schadevergoeding zal u uw leveringen snel kunnen hervatten of nieuw materiaal aanschaffen.

De polis dekt volgende waarborgen: schade door ongeval, al dan niet betrokken derde partij, brand, natuurramp, aardbeving, diefstal, enz.

Wilt u een offerte en meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.